събота, 14 септември 2013 г.

"Отива си лятото..."

... ами да си ходи! Това му е работата! Не го харесвам! ДА!!! Аз съм Нели и не харесвам лято - горещо, прашно, имам куп алергии и не харесвам вода - за какво ми е?! 
Но едно признавам - липсва ми да съм по цяло лято на село... Преди почти два месеца почина скъпият ми пра-дядо и доста се натъжавам, когато си спомням за тези лета. За това се надявам, че дизайнерските екипи на Мър-Мяу и TokBobok ще разберат защо тази картичка, нарочно направена толкова шарена и весела, ме навежда само и единствено на летни спомени:


Освен това искам с нея да пожелая на Софи да носи своята "лятна къща" винаги в сърцето си, където и да отиде... Хм, лятото е като Коледа - не е просто дата на календара... Ама и аз къде хвръкнах! Има още време до Коледа :) Преди това още малко от прословутоto лято, макар вече навън да е мокро и ветровито - шейкър-черешка, който се запътва и към Картичкофуриите.И с риск този пост да стане прекалено дълъг - следва нещо наистина специално!!! Картичката, която за малко да ме накара да припадна докато я правих. Даже успях да я объркам, но се надявам бъдещата ѝ притежателка да се смили над аматьорската ми душа - все още прецизните разрези не са ми сила, а 100% ще се самосъжалявам поне месец, че не сложих по-тежък картон, но какво да се прави. Много исках да е нещо просто и изпипано (макар тук-там малко криво) и за това се предизвиках да не пипам шарените хартийки, а само си поиграх с дистресите - имам само два, но пък са в една от любимите ми комбинации - синьо и кафяво! Обичам синьо! А с кафяво в допълнение става свръх стилно и елегантно. Скоро ще е притежание една дама, която може би чете в момента, а искам да се изненада. Подарявала ми е на драго сърце от своите усмивки, а сега самата тя има нужда от такива. Надявам се поне да помръдне кайчетата на устните си, когато я получи.
Ииии ще ме потърпите още съвсем малко - това са обичките ми специално за този сезон :Р Фук-фук и до скоро!

4 коментара:

 1. Много идейна, различна и раздвижена картичка си сътворила, направо ти се възхищавам искрено на търпението. Сигурна съм че ще донесе голяма усмивка на получателката си.
  А черешките са много сладки :) кефят ме.

  ОтговорИзтриване
 2. Великолепна комбинация - синьо и кафяво, а картичката е не само прекрасна, но и много усмихваща и закачлива. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania. Успех и ще те очакваме отново при нас.

  ОтговорИзтриване
 3. И трите са страхотни, носещи различни емоции и настроение. Благодаря за двете летни картички, особено черешките много ми харесват. Къщичката също е много весела и цветна. Пожелавам ти занапред да ти носи само хубави спомени, а не тъжни. Знам, че е трудно, но след време остава само позитивното настроение. А последната сгъвка ми хареса много! И тези Ромео и Жулиета (поне на тях ми прилича) са страхотни!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря, че така ми усмихнахте сутринта!

  ОтговорИзтриване