сряда, 10 юли 2013 г.

"Скучно" + един ползотворен ден

Да, комбинацията е възможна, особено щом си с приятна компания, творите "та пушек се вдига" и изведнъж "Е добре, но сега ми трябва скучна картичка..."
Вчера си имах гост-клиент - малката сестра на приятелят ми. Трябваше да подготвим албумче за една година с нейния приятел, но тъй като снимки още нямаме, само нарязахме страниците и направихме корицата. Картичката за него също ще е готова след като ѝ се сложи снимка, тъй че тези неща ще покажа по-късно във времето.

После захванахме "скучната", която просто трябваше да е чиста и консервативна и в която и двете се влюбихме. За първи път си използвах тези печати и знам, че няма да е за последен.



Надявам се кафявоти и бежовото да се смятат за нюанси на един цвят, тъй като ще се пробвам при Мър-Мяу.
Целия този крафтинг доста ни измори и когато захванахме третата - една очарователна синя безкрайна картичка, направихме фасадата, просто казахме "край", защото щяхме да я съсипем. Дамата каза, че ще си я довърши и когато това стане - ще ми я изпрати да ви се похваля :Р

4 коментара:

  1. "Скучна" и напълно достатъчна! ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Хахаха - да, смятат се ;-) А това със скучната картичка много ми хареса..."Трябва ми скучна картичка"...няма скучни картички, щом всяка носи радост и удоволствие при изработката - няма как да е скучна!

    ОтговорИзтриване
  3. П.С. Обаче на едната снимка основата на картичката изглежда бордо... ;-)

    ОтговорИзтриване
  4. Ами човекът бил изключително консервативен и нямало да се оцени никакво творчество... къде ти никакво творчество при ръчно правена картичка, но хайде...
    За кафявото бордо - де да знам, ще я махна от предизвикателството, да няма спекулации после :Р И ще измисля друго :)

    ОтговорИзтриване