вторник, 2 юли 2013 г.

Here we go again!

Ето ме! Ето ме след година и половина мълчание! Реших, че отново имам нужда да пиша и споделям тук, тъй че - ето ме! Никак не скучах през това време, вярвайте ми, но било, каквото било - започваме на чисто :)
Веднага скачам с една новичка, която ми бе поръчана от колежка. Картинката и модела бяха одобрени предварително, тъй че нямаше много много място за експерименти, но се влюбих в тази сгъвка! Още докато я правех знаех, че ще я бъде :Р Картичката е за момче, тъй че не трябваше да се престаравам, а и девойката каза "чисто и просто"... Е, получи си го!Имам и една малка изненада по случай завръщането ми, но за нея - утре :)

4 коментара:

 1. Много се радвам, че отново се завърна в блог пространството!
  Страхотно ти се е получила тази сгъвка! Много е интересна и ефектна! Наистина е от онези сгъвки дето човек още преди да ги почне и знае, че ще стане разкошно :)

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 2. Приветствам твоето завръшане,както и оригиналният начин,с този вид картичка!!!Усмивката-приемам с удоволствие,моята става по-широка!!!Хубав ден!

  ОтговорИзтриване
 3. Ем, радвам се, че първия коментар е твой! Защото тази я видях за първи път при теб :Р Гуш!
  Благодаря за топлото посрещане!

  ОтговорИзтриване
 4. Добре дошла на борда на кораба забавление! Не се познаваме, защото аз пък пиша от точно година и половина, но ще поправим грешката:-). Сгъвката е много интересна, а картичката - сладурска. Успех и до нови срещи.

  ОтговорИзтриване