петък, 24 декември 2010 г.

"Визитки" за Arty Mark + таг

За първи път играя тук и улучих много интересна тема - наприавих няколко картички напоследък и почти всички отговарят на "визитка" що се отнася до моя стил на картичкоправенето :) Ще стане дълго, но пък ще понаучите това - онова за мен :)

Тази направих буквално преди минутка :) Обожавам закръглените ъгли! "Шиенето" също е често-срещана техника. За Коледа, че я обичам... май няма смисъл да се споменава :) Дракончето обаче е специално - тази картичка е за половинката. За рождения му ден му подарих картичка със синьо драконче. Той се понацупи и каза "Ама то няма сини дракони" и му казах "Че как да няма! Ето го, че е и твое даже!" :) Малко приемственост помежду празниците :)




Това е картичката, която направих за Картичкофурийската коледна инициатива и вече не е у мен - надявам се Рени да се крижи добре за нея. Противно на обичаите - моите коледни цветове не са червено и златно, а синьо и сребристо...като се замисля синьото винаги ми е приоритет :) Шаблончето отне доста време, но стана! Колкото до мъничкия пънч - елхичка - просто го обожавам!


Тук вече нямам думи! Тази картичка определено символизира много мои любими неща (като изключим синьото :D ), но основното, което мога да посоча са мислите, към които ме отнася като се сетя за нея - уюта и топлината на дома, аромата на елхичка, канела, тиква и туко що изпечена питка, сладък топъл шоколад...
И тази вече не е у мен. Изпратих я на Милена като благодарност за тази, която получих от нея пак по вина на на Картичкофурии :) Но това не пречи да се разпиша и в Крейзито :Р
С това нещо се занимавах около 4 дни! Е, не точно с тази де :) Направих подобни и подарих на всички преподаватели в унито, които видях тази седмица :) Толкова много се бях зомбирала, че си носех нещата с мен и ги правях по време на почивките :D Преди тази седмица много харесвах елхичките, направени с куилинг, но сега май май няма да си ги и помислям доста дълго време :) Печата, който си направих ми свърши страхотна работа покрай всичките тези картички!
Тази отива и при Картичкофуриите, понеже ще се ползва като етикет.

2 коментара:

  1. Страхотни са, не една а много усмивки ми даде! Доста време и старание си отделила и съм сигурна,че хората , които ще ги получат ще го оценят.Синия дракон е толкова мил ,а къщичкаа с дъх на печена тиква и канела ми стана любима! Благодаря ти от сърце за участието в играта.Заповядай отново при нас! Вселела Коледа!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни картички! Харесват ми всичките до една!
    Благодаря, че се включи в поредното предизвикателство на "Крейзито"!

    ОтговорИзтриване