събота, 4 юни 2011 г.

Tatti в скеч

Както вече написах - влюбена съм! Tatti е едно от най-сладките неща, създавани някога! ^^ Тази картичка е вдъхновена от скеча на елшичките.
За съжаление хубавичкия печат изобщо не ме слуша - трябваше да отпечатам картинката сигурно 10 пъти, докато се получи :/ Все нещо около муцунка не излизаше както трябва. Още не мога да преценя дали проблемът е в мен или е нещо по печата. I'll keep surchin'. А сега... обратно към физиката :)

5 коментара:

  1. Меченцето наистина е много симпатично. Имала съм същия проблем като теб... Опитай с равномерен натиск с цяла длан върху печата и непременно върху твърда повърхност. Успех с предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  2. Тези мечета са големи сладури. Добре се е получила :).
    А на какво слагаш мечето? Имах същия проблем, когато ползвах едно акрилно блокче с размера на мечето. Не се отпечатваше много добре картинката. После си взех друго блокче, почти 2 пъти по-голямо от мечето и сега се получава добър отпечатък.

    ОтговорИзтриване
  3. Ами то си е на дървено блокче :) Проблема е, че ако натисна повечко на някои места пък пуска много мастило и се размазва. Като намеря малко време ще изкарам няколко мечета на конвеер и ще видя къде куца ситуацията :Р

    ОтговорИзтриване
  4. О, то е от дървените :))) Моето мече е силиконово :). Тези на дървено блокче би трябвало по-добре да се отпечатват.
    Дам, с няколко опита ще му хванеш тънкостите :)

    ОтговорИзтриване
  5. Това меченце ми е едно от най-любимите от цялата серийка:) Картичката ти е страхотна и много ми харесва как си подбрала хартиите!:)
    Радвам се да те видя в предизвикателството на Елшите:)

    ОтговорИзтриване