събота, 21 май 2011 г.

Зелено розово в светлината на прожектора

Ето ме! Да, знам колко време мина от последния ми пост и едва ли има нещо, което да успее да ме оправдае, но в своя защита ще кажа единствено, че не беше по мое желание.

Понаправих някоя - друга картичка, но ще покажа по-нататък, когато имам малко повечко време. Сега ви показвам една за двойно предизвикателство - крейзито и елшичките :) Влюбих се в тези печати в момента, в който ги видях, а когато "изпекох" първото кексче... почти се просълзих :D
















Точките по зелената хартийка са от ръчно направен печат от гумичка (ама голямо правене му ударих... кръгче!) тъй че не бъдете особено критични :P

5 коментара:

  1. Много сладка картичка, в една от любимите ми комбинации.А точиците на мен ми стоят точно колкото трябва небрежно и я правят по-закачлива, придават и очарование!

    ОтговорИзтриване
  2. Много свежа идейка! С това самоделно кръгло печатче направо ме разби... защо не ползва направо кръгла гумичка на молив :-), че да не се мъчиш, иначе точките са станали много хубави!
    Моля, махни проверката с дума на коментарите!

    ОтговорИзтриване
  3. Много сладка и свежа идея!

    Мерси за участието в нашето предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
  4. Тече, няма да ми повярваш, но вкъщи от мноого време не се ползват моливи с гумички :) От скоро даже пак въведох дървените моливи покрай унито, иначе само автоматични :)
    Благодаря за милите думи, момичета ^^

    ОтговорИзтриване
  5. Много интересна и готина картичка!

    ОтговорИзтриване