понеделник, 29 ноември 2010 г.

Един доста дълъг пост

Наистина ще е такъв, но какво да се прави - техническия не прощава :)
Е, нямам намерение да се оплаквам... Това, че времето ми е изключително ограничено, не значи, че от време на време не си купувам по някое картонче от книжарницата :) За мое голямо съжаление изпуснах толкова хубавички предизвикателства...да не говорим, че колкото пъти направя нещо, след това се оказва, че е пасвало много добре на някое. Но едно тефтерче просто прекали!За рождения ден на една колежка (ах, колко странно звучи) "преоблякох" едно тефтерче-както можете да се досетите - полудях от яд, когато видях какво съм изпуснала при елшите, но по-лошото - начина на украсяване пасваше и на предизвикателството със скеча след това :/ За нещастие, апарата не беше на моя страна и не можах да снимам картичката.

Направих още 3 картички по поводи, но трябваше да ги дам твърде бързо и също нямах възможност да ги щракна, но няма за какво да се ядосвам - важно е, че вече други им се радват :)

Е, с една картичка успях да олуча предизвикателство и то не кое да е, а хубавата комбинация на елши и картичкофурии. На доверие ще трябва да приемете, че надписите са лилави :/ Определено беше късмет, че олучих цветовата комбинация без да знам за предизвикателството :)Последната мини-картичка не е случайна, даже напротив - като прочетох поста в крейзито на секундата я направих...то нямаше много и за правене де :) Някак все забравяме да кажем на любимите хора по нещо мило...просто ей така :) Като видях другите картички, участващи обаче ентусиазмът ми спадна лекичко...но какво да се прави :)


Утре най-вероятно ще пусна още един пост с разни други важни работи, дето ги виждам тук из виртуалната реалност.
Усмивки!

4 коментара:

 1. Тъй като ти раздаваш с удоволствие от твоите усмивки,то сега си представи,че получаваш цели три от мен от сърце!:):):) Картичките ти са страхотни и нищо,че не си успяла да участваш в предизвика-телството!Важното е да ги показваш или още по-добре да ги подаряваш и така ти ще направиш повече хора усмихнати!
  Хубав усмихнат ден ти желая! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Понякога искаме да направим нещо и се ядосваме, че различни причини ни пречат, но не можем да променим нищо и ни остава само ядосването. За щастие, обаче така сме устроени, че ни минава и гледаме напред, към идващите хубави моменти. Не съжалявай за пропуснатите предизвикателства, идват нови. Нещата ти са чудесни! Особено тефтерчето много ми харесва! Успех и поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. A good selection here,thank you for joining us at The Crazy Challenge this week
  Ruth x

  ОтговорИзтриване
 4. Много благодаря за милите думи, дами! Не се ядосвам, че съм пропуснала толкова много...а ми е някак странно, че съм олучвала темите :D Както и да е - смело напред! :)

  ОтговорИзтриване